Categorieën
Leidsche Rijn Nieuws Uitagenda

Orkest van Utrecht speelt Sjaak en de Bonenstaak

Op vrijdag 27 december organiseren Orkest van Utrecht en Cultuur19 een nieuw gezinsconcert voor 5+ in de CultuurCampus. het Jeugdorkest van Leidsche Rijn speelt ook mee. De bezoekers mogen na afloop het podium op om de muziekinstrumenten uit te proberen.

Het bekende sprookje ‘Sjaak en de Bonenstaak’ gaat over Sjaak die door zijn moeder naar de markt wordt gestuurd om de koe te verkopen voor geld voor eten. Hij komt thuis met drie bonen. Zijn moeder is ongelukkig, want wat moet je met drie bonen als je honger hebt. Maar in dit geweldige verhaal blijkt dat Sjaak de beste keus heeft gemaakt die hij kon doen.

Orkest van Utrecht is een amateur-symfonieorkest opgericht in 1993 met leden uit Utrecht en omgeving. Michiel van Vliet is dirigent van het orkest en verteller Paul Klarenbeek leidt het publiek door het verhaal. Michiel is ook de dirigent van het Jeugdorkest Leidsche Rijn, een ensemble van jonge musici (7 -13 jaar), opgericht in 2018 en nu al niet meer weg te denken bij vele culturele manifestaties in Leidsche Rijn.

Initiatief van Cultuur19 en Orkest van Utrecht

Het concert is een gezamenlijk initiatief van Cultuur19 en Orkest van Utrecht. Voorstellingen vinden om 11.00, 14.00 en 16.00 uur plaats in Theater CultuurCampus (Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten). Entreeprijs is 8,50 euro / 7 euro met U-pas (+ 1 euro servicekosten per bestelling). Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.orkestvanutrecht.nl. Meer info en routebeschrijving: www.cultuur19.nl/cultuurcampus.

Samenvating
Evenement
Orkest van Utrecht speelt Sjaak en de Bonenstaak
Locatie
Theater CultuurCampus, Burchtpoort 5,Utrecht,Vleuterweide-3452 MD
Startdatum
2019-12-27
Einddatum
2019-12-27
Omschrijving
Gezinsconcert voor 5+. De bezoekers mogen na afloop het podium op om de muziekinstrumenten uit te proberen.
Kaartjes
EUR 8,50