Categorieën
Leidsche Rijn Nieuws

Drie nieuwe restaurants in Leidsche Rijn langs de A2

Leidsche Rijn wordt drie restaurants, waaronder een fastfoodrestaurant met ‘drive-through’, rijker. De etablissementen zullen gebouwd worden tussen Stadsbaan Leidsche Rijn en de A2.

De ondernemer wilde eerder al een fastfoodrestaurant met ‘drive-through in Vleuten (De Tol) nabij het Máximapark beginnen. Gemeente Utrecht vond zijn plannen echter te grootschalig. Na overleg tussen beide partijen is deze nieuwe locatie naar voren gekomen.

De vastgoedondernemer die de grond in het Máximapark had gekocht verkoopt de grond terug aan de gemeente. In ruil daarvoor komt de nieuwe kavel tussen de Stadsbaan Leidsche Rijn en de A2 in het bezit van de vastgoedondernemer.

Gemeente Utrecht zal de ondernemer ook een vergoeding betalen omdat ze de eerdere plannen van de restaurants op het laatste moment dwarsboomde. Het is niet bekend hoe hoog deze vergoeding is.