Categorieën
Leidsche Rijn Nieuws Uitagenda

Kris Kras Atelier in Bibliotheek Leidsche Rijn

In de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum start op vrijdag 10 januari het Kris Kras Atelier, een reeks creatieve workshop waarin ontdekken centraal staat. Voor kinderen én hun ouders.

Alles mag
Tekenen, schilderen, smeren, strooien of dippen. Alles mag in het Kris Kras Atelier! En daar hoort óók vies worden bij. Beeldend kunstenaar Femke van Eijndthoven neemt je kind én jou mee op creatieve ontdekkingstocht. Na afloop krijg je een boekje mee naar huis met de creaties van je kind en je eigen observaties. Er wordt gewerkt in kleine groepen, dus met veel persoonlijke aandacht.

De workshops zijn op vrijdag 10, 17, 24 en 31 januari en op 7 en 14 februari. Er drie groepen waarvoor je je kunt aanmelden:
groep 1 start om 10.00 uur – voor 1,5 – 4 jaar
groep 2 start om 14.00 uur – voor 3 – 8 jaar
groep 3 start om 15.30 uur – voor 3 – 8 jaar

De workshops duren ongeveer een uur en vinden plaats in de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. Deelname aan de hele serie van zes workshops, inclusief materialen en boekje, kost € 95 voor kind en ouder/begeleider samen. Minstens één van hen moet lid zijn van de Bibliotheek.