Categorieën
Leidsche Rijn Nieuws Uitagenda

Gratis toneelworkshop voor kinderen

Zaterdag 14 januari kunnen kinderen van 6 tot 10 jaar in de bibliotheek van Leidsche Rijn Centrum gratis de Sesar-toneelworkshop volgen. De inspiratie voor deze workshop komt uit het prentenboek ‘ik wil voor altijd bij je zijn’. Docent Louisa Lansdorp leert je in 2 uur hoe je je kan inleven in een rol, hoe je beweegt op een podium, hoe je je stem gebruikt en hoe je met anderen een toneelstuk maakt. Na de workshop kan iedereen komen kijken naar de mini-voorstelling.

De workshop is van 12.30 – 14.15 uur; aansluitend is de voorstelling tot 14.30 uur. Wil je meedoen? Meld je dan aan via sesartoneel@gmail.com.
Wanneer je merkt dat je toneelspelen heel erg leuk vindt, kan je je aanmelden voor onze nieuwe toneelgroepen. Deze starten in januari in Leidsche Rijn en zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Kijk op www.sesartoneel.nl voor meer informatie. Leuk als je er bij komt, want bij Sesar is voor iedereen een rol weggelegd!

Samenvating
Evenement
Gratis toneelworkshop voor kinderen
Locatie
Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum, Brusselplein 2,Utrecht,Utrecht-3541 CH
Startdatum
20200114
Einddatum
20200114
Omschrijving
Kinderen van 6 tot 10 jaar kunnen gratis de Sesar-toneelworkshop volgen.
Kaartjes