Categorieën
Leidsche Rijn Nieuws

Doneer voor de meest waardevolle kerstdecoratie van het jaar

In de maand december slaan Only for Men en stichting Mannen voor Mannen de handen nogmaals ineen, dit keer om de strijd tegen prostaatkanker aan te gaan. Dit doen ze door tijdens de feestdagen alle donaties vanaf vijf euro te belonen met een setje kerstballen.

In 16 Only for Men winkels is het mogelijk om te doneren en jouw setje kerstballen te bemachtigen. Alle opbrengsten komen ten goede van KWF Kankerbestrijding voor onderzoek, preventie en bestrijding.

Hang die ballen in de boom!

Kerst is dé tijd van het jaar om te laten zien dat je om elkaar geeft. Kerstpakketten, grote inzamelacties op radio en televisie, cadeaus en samenzijn met familie. Met het setje kerstballen besteed het mannenmodemerk op een luchtige manier aandacht aan een zwaar onderwerp in een tijd van samenzijn met vrienden en familie. Prostaatkanker is namelijk één van de meest voorkomende vormen van kanker onder mannen. De diagnose wordt ruim 10.000 keer per jaar gesteld.

Stichting Mannen voor Mannen

Only for men vertegenwoordigt mannen van Nederland op het gebied van persoonlijke verzorging en mode, maar de mannenmodeketen wil zich breder inzetten. Daarom is de stichting Mannen voor Mannen opgericht. Personeel en vrijwilligers nemen deel aan evenementen of organiseren zelf evenementen om geld in te zamelen, zoals het pop-uprestaurant in de winkel genaamd Dineren tussen de Kleren. Inmiddels heeft de stichting reeds een bedrag van ruim 20.000 euro opgehaald ter preventie en bestrijding van prostaatkanker. En ook deze Kerst zet de stichting zich in.

Kan deze decembermaand je niet naar de winkel komen, maar wil je steentje bijdragen? Dan kan dit door en bijdrage te doneren op NL09ABNA 0612 7465 85 ten name van Mannen voor Mannen Stichting.