Categorieën
Leidsche Rijn Nieuws

Nieuw voetbalveldje: bedenk de naam!

Hé jij daar! Vind jij buiten voetballen met vrienden helemaal te gek? Dan vind je het vast supergaaf dat er op het veld naast Speeltuin De Balije een spiksplinternieuw kunstgrasveld in aanleg is. Voordat het voetbalveldje feestelijk wordt geopend moet er nog iets belangrijks gebeuren. Het voetbalveldje heeft nog geen naam. Die moet nog bedacht worden, door jou! Heb jij al een goed idee? Vanaf dinsdag 10 december is de inlever-bus voor naam suggesties geopend in Speeltuin De Balije (augustusweg 30, De Meern). Schrijf je originele, passende en verrassende naam voor het veldje op en stop deze in de bus uiterlijk 18 december. Je eigen naam er bij mag. Dan weten we van wie de uiteindelijke naam komt. Tijdens de feestelijke opening op vrijdag 17 januari 2020 wordt de nieuwe naam onthuld. Spannend! Meer info: Aster Blaauboer, sociaal makelaar jeugd bij DOCK via ablaauboer@dock.nl