Categorieën
Leidsche Rijn Nieuws

Lezing vrouwenklachten

De menstruatieperiode en overgang zijn natuurlijke fasen in het leven van de vrouw. Bij veel vrouwen gaan deze fasen echter gepaard met lichamelijke klachten als rug- en buikpijnen, acne, migraine, onregelmatige menstruaties, opvliegers etc. die veel impact hebben op hun dagelijkse leven. Jonge meisjes krijgen steeds vaker de pil voorgeschreven en oudere dames hormonen. Dit hoeft niet, het kan ook anders!

Tijdens deze thema avond vertelt natuurgeneeskundige Cindy Paudyal alle ins and outs van hormonale klachten bij vrouwen. Van de 1e menstruatie, klachten tijdens de cyclus, de overgang en in de menopauze. Je krijgt inzicht in de samenhang van klachten (holistisch bekeken) en leert hoe je met natuurlijke middelen alledaagse ongemakken kan verlichten en kan helpen voorkomen. Een aanrader voor alle vrouwen!

De lezing wordt gegeven op 22-1-’20 van 19:00-20:30 u in Buurtcentrum Bij de Buren aan de Eerste Oosterparklaan 76. Prijs: €10,- p.p. Aanmelden bij Natuurgeneeskundig praktijk Pure via: info@praktijkpure.nl of tel: 06-18214721. Website: www.praktijkpure.nl